• 30 Days Easy Return
 • International Shipping
 • info@urbanbikewear.com
 • Vilkår og betingelser
 • Mærker
 • Outlet
 • cykelforretning i stockholm

  Cykler: Adventure, Gravel, Road, Fixed Gear

  Det, der adskiller os fra de "store koncerners" netbutikker, er, at vi kun sælger det, vi selv vil have, og vi vælger kvalitet frem for kvantitet.
  Dette gælder alt: bikse, komponenter, tøj og tilbehør til både dig og din cykel.
  På Tjärhovsgatan 14, Södermalm i Stockholm driver en lille gruppe entusiastiske cykelnørder en cykelbutik fyldt med unikke cykelkomponenter fra hele verden. I baglokalet er der et værksted, hvor vi bygger specialcykler og servicerer dine pendler- og racercykler.

  Visit our international sites

  denmark italy poland   spain germany France Holland  

  Nyheder

  Nalgene-vandflaske, designet af brødrene hos Brother Cycles. Hvis du er…
  224 DKK
  Cykelsokken fra Chrome er strikket af merinould for at holde…
  177 DKK
  Messing, sikke et fantastisk materiale! Smukkere end guld og ældes…
  19 DKK
  Crane Bells er fremstillet i Osaka, Japan, og er kendt…
  305 DKK
  Decal putty til at restaurere din Steamroller beater eller printe…
  211 DKK
  Vandflaske fra Surly i et stilfuldt hard rock-design. Den er…
  192 DKK

  VERDENSOMSPÆNDENDE FORSENDELSE!

  Vi har tilfredse kunder over hele verden.

  Cykelværksted i Stockholm

  - Vi bygger din skræddersyede cykel fra bunden

  Leder du efter noget bestemt?

  Kontakt os

  Send os en e-mail eller ring til +4608 533 327 05

  Cykelbutik i Stockholm - Velkommen til Urban Bike Wear® Skandinaviens førende livsstilsbutik til cykling.

  UrbanBikeWear.com startede i 2013 i Johan’s soveværelse med et mindre udvalg af cykeltøj og pendlertasker. Fra begyndelsen har UBW’s koncept været nøje at udvælge produkter fra det store globale marked for at finde mærker med masser af hjerte. Vores ambition er at være din nichecykelbutik, hvor du kan føle dig godt tilpas med vores produkter, der er valgt netop til dig. I dag har vi et bredt udvalg af cykeltøj og tasker fra Chrome Industries, Bagaboo, PEdALED, Endura, Vaude, Swrve for at nævne nogle få. Mærker, der opfylder vores krav til kvalitet og giver fremragende ydeevne til lige så højt præsterende cyklister over hele kloden.

   

  Vores fokusområder er Fixed gear, Single speed, Road, Gravel og Bikepacking. Sidstnævnte er et segment, vi er lidt ekstra vilde med; derfor hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige cykel, tasker og alt det udstyr, du har brug for til det næste bikepacking-eventyr. Til den urbane fixed gear- og single speed-cyklist har vi masser af messenger-tasker og tøj, der kan holde til meget hårdhændet brug.

   

  Da vi åbnede den fysiske butik “Urban Bike Wear & The Mechanics” i 2015, begyndte vi at arbejde med cykelproducenter som Cinelli, Genesis Bikes, Brother Cycles, Surly, Bombtrack, Salsa og andre. Både med hensyn til deres kvalitet og generelle holdning til cykling som noget sjovt. På Tjärhovsgatan 14 fik vi et større rum at arbejde med, så vi begyndte at fylde det op med import af Chris King, Runwell, Izumi, Vision, Nitto, HED, Apidura, Restrap og andre mere nicheprægede mærker, som vi elsker.

   

  Vi guider dig gennem cykellandskabet: ring til os på +46 8-533 327 05, kom forbi vores butik eller send en e-mail på info@urbanbikewear.com hvis der er noget, du ikke kan finde på vores online shop. På værkstedet bygger vi cykler og hjul, så i de fleste tilfælde kan vi hjælpe dig med at finde cykelkomponenter eller hjælpe dig med at bygge din ultimative drømmecykel.

  /UBWTEAM

  </div