• 30 Days Easy Return
 • International Shipping
 • info@urbanbikewear.com
 • Vilkår og betingelser
 • Mærker
 • Outlet
 • cykelforretning i stockholm

  Cykler: Adventure, Gravel, Road, Fixed Gear

  Det, der adskiller os fra de "store koncerners" netbutikker, er, at vi kun sælger det, vi selv vil have, og vi vælger kvalitet frem for kvantitet.
  Dette gælder alt: bikse, komponenter, tøj og tilbehør til både dig og din cykel.
  På Tjärhovsgatan 14, Södermalm i Stockholm driver en lille gruppe entusiastiske cykelnørder en cykelbutik fyldt med unikke cykelkomponenter fra hele verden. I baglokalet er der et værksted, hvor vi bygger specialcykler og servicerer dine pendler- og racercykler.

  Visit our international sites

  denmark italy poland   spain germany France Holland  

  Nyheder

  Panaracer Gravelking er anerkendte grusdæk i topkvalitet. De er semiknobbede…
  431 DKK
  SOMA Cazadero 700x50C er skabt til at rulle i alle…
  498 DKK
  Vandtæt sadeltaske til cykelpendling eller dagsture i naturen. De patenterede…
  564 DKK
  Komfortable konkave platformspedaler med ultragreb på grund af piggene. Du…
  265 DKK
  550 ml vandflaske med et let spidst design, der er…
  86 DKK
  Hvidt(!) bukkestyr fra Cinelli i aluminium. I skrivende stund har…
  365 DKK

  VERDENSOMSPÆNDENDE FORSENDELSE!

  Vi har tilfredse kunder over hele verden.

  Cykelværksted i Stockholm

  - Vi bygger din skræddersyede cykel fra bunden

  Leder du efter noget bestemt?

  Kontakt os

  Send os en e-mail eller ring til +4608 533 327 05

  Cykelbutik i Stockholm - Velkommen til Urban Bike Wear® Skandinaviens førende livsstilsbutik til cykling.

  UrbanBikeWear.com startede i 2013 i Johan’s soveværelse med et mindre udvalg af cykeltøj og pendlertasker. Fra begyndelsen har UBW’s koncept været nøje at udvælge produkter fra det store globale marked for at finde mærker med masser af hjerte. Vores ambition er at være din nichecykelbutik, hvor du kan føle dig godt tilpas med vores produkter, der er valgt netop til dig. I dag har vi et bredt udvalg af cykeltøj og tasker fra Chrome Industries, Bagaboo, PEdALED, Endura, Vaude, Swrve for at nævne nogle få. Mærker, der opfylder vores krav til kvalitet og giver fremragende ydeevne til lige så højt præsterende cyklister over hele kloden.

   

  Vores fokusområder er Fixed gear, Single speed, Road, Gravel og Bikepacking. Sidstnævnte er et segment, vi er lidt ekstra vilde med; derfor hjælper vi dig gerne med at finde den rigtige cykel, tasker og alt det udstyr, du har brug for til det næste bikepacking-eventyr. Til den urbane fixed gear- og single speed-cyklist har vi masser af messenger-tasker og tøj, der kan holde til meget hårdhændet brug.

   

  Da vi åbnede den fysiske butik “Urban Bike Wear & The Mechanics” i 2015, begyndte vi at arbejde med cykelproducenter som Cinelli, Genesis Bikes, Brother Cycles, Surly, Bombtrack, Salsa og andre. Både med hensyn til deres kvalitet og generelle holdning til cykling som noget sjovt. På Tjärhovsgatan 14 fik vi et større rum at arbejde med, så vi begyndte at fylde det op med import af Chris King, Runwell, Izumi, Vision, Nitto, HED, Apidura, Restrap og andre mere nicheprægede mærker, som vi elsker.

   

  Vi guider dig gennem cykellandskabet: ring til os på +46 8-533 327 05, kom forbi vores butik eller send en e-mail på info@urbanbikewear.com hvis der er noget, du ikke kan finde på vores online shop. På værkstedet bygger vi cykler og hjul, så i de fleste tilfælde kan vi hjælpe dig med at finde cykelkomponenter eller hjælpe dig med at bygge din ultimative drømmecykel.

  /UBWTEAM

  </div